Популярні рецепти сучасної Української кухні


В кулінарії щавель використовують для приготування перших страв.

Нарізують (подрібнюють) овочі для того, щоб надати їм певної форми, це сприяє рівномірному прогріванню і одночасному доведенню до готовності різних видів овочів, які підлягають тепловій обробці разом, поліпшує зовнішній вигляд і смак страви. Нарізують овочі механічним способом або вручну.

Томатопродукти — це протерта і звільнена від шкірочки і насіння уварена томатна маса. Розрізняють такі види томатопродуктів: томатне пюре, томатна паста, томатні соуси, томатний сік

*Не з а б у в а й т е вирізати внутрішню частину задньої ноги, бо при подаль- шому обвалюванні тазостегнової частини ви пошкодите її
2011-2017.
by