Популярні рецепти сучасної Української кухні


Фітонциди кропу при солінні овочів не тільки надають їм приємного специфічного смаку, а й запобігають псуванню й утворенню плісені.

Протопектин входить до складу міжклітинних пластин, які з'єднують клітини між собою. Багато його в недостиглих плодах і овочах, при достиганні ЯКИХ 11 протопектин під дією ферментів переходить у пектин, а плоди і овочі розм'як- шуються.

М а к р у р у с — (з родини макрурусових) має веретеноподібне тіло з дуже видовженою хвостовою частиною, вкрите лускою з шилоподібними відростками

Для одержання високоякісних виробів з котлетної маси необхідно суворо дотри- муватися встановленого співвідношення хліба і м'якоті риби
2011-2017.
by