Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.
У черевній порожнині розміщені внутрішні органи (печінка, ікра чи молочко, кишечник та ін.)
Яловичина II категорії від дорослої худоби має не дуже добре розвинені м'язи
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вона сприятливо впливає на життєдіяльність молочно-кислих бактерій у кишеч- нику, стримує розвиток гнильних бактерій.Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.
У черевній порожнині розміщені внутрішні органи (печінка, ікра чи молочко, кишечник та ін.)
Яловичина II категорії від дорослої худоби має не дуже добре розвинені м'язи