Популярні рецепти сучасної Української кухні


44 Обробка коренеплодів. Моркву, столові буряки, редьку, ріпу, брукву обробля- ють механічним або термічним способом (як і картоплю), а також вручну (довгу моркву тільки вручну). Процес обробки включає такі операції: сортування, миття, обчищання, промивання, нарізування.

Клітковина — це основний будівельний матеріал рослинних клітин. Вміст її з : зочах 0,2-2,8 %. Наявність клітковини і протопектину зумовлює твердість овочів.

Хімічний склад риби не є постійним, він змінюється залежно від виду, віку, місця і пори вилову

В и б и в а н н я . Січену натуральну і котлетну масу вибивають з метою збага- чення її повітрям, завдяки чому вироби стають пухкими
2011-2017.
by