Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.

Сортування і калібрування сприяють раціональному використанню овочів для приготування страв, зменшують кількість відходів при механізованій обробці. При сортуванні видаляють пошкоджені овочі, сторонні домішки. Калібрують овочі за : : міром, ступенем достигання, якістю. Ці операції в основному здійснюють уручну. Ьл великих підприємствах картоплю калібрують на калібрувальних машинах.

Перед використанням їх замочують у холодній воді на 1-3 год для набухання, варять у цій самій воді для збереження поживних речовин. Сушену зелень вжива- ють для ароматизації перших страв і соусів без попереднього замочування. Суше- ну цибулю спочатку скроплюють водою, щоб вона набухла, а потім використову- ють для пасерування

Відходи і втрати становлять 20 %
2011-2017.
by