Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибуля ріпчаста і часник повинні мати цибулини достиглі, здорові, сухі, чисті, цілі, однорідні за формою і забарвленням, з добре підсушеними верхніми лусоч- ками, висушеною шийкою, довжина якої не більше 5 см, й обрізаними стрілками до 1 см в стрілкуючого часника. Діаметр цибулини не менш ніж 3-4 см — у цибулі і 2,5 см — у часника.

Гідролітичні процеси (гідроліз) мають місце, наприклад, при достиганні плодів.

На підприємства масового харчування надходять свіжі, сушені, солоні, мари- новані та консервовані гриби

Кістки і сухожилки при обробці м'яса становлять, %: у яловичини І категорії — 25,4, II категорії — 28,5, втрати — 1
2011-2017.
by