Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
На металеві нелітографічні банки наносять послідовно асортиментний номер продукції — одну — три цифри; індекс міністерства плодоовочевого господарства — К; номер підприємства-виготовлювача — одну — три цифри; номер зміни (брига- ди) — одну — дві цифри; число — дві цифри, місяць — дві цифри і рік виготов- лення — дві останні цифри (наприклад, 37 К 45, 2140298). Умовні позначення наносять на кришку або на дно банки
З шийної частини зрізують м'ясо шаром, повністю відокремлюючи його від шийних хребців
Популярні рецепти сучасної Української кухні
42 Спіраль. Для нарізування картоплі спіраллю застосовують спеціальний інстру- мент (рис. 10). Нарізану спіраллю картоплю використовують для смаження у фри- тюрі.Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
На металеві нелітографічні банки наносять послідовно асортиментний номер продукції — одну — три цифри; індекс міністерства плодоовочевого господарства — К; номер підприємства-виготовлювача — одну — три цифри; номер зміни (брига- ди) — одну — дві цифри; число — дві цифри, місяць — дві цифри і рік виготов- лення — дві останні цифри (наприклад, 37 К 45, 2140298). Умовні позначення наносять на кришку або на дно банки
З шийної частини зрізують м'ясо шаром, повністю відокремлюючи його від шийних хребців