Популярні рецепти сучасної Української кухні


Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.

13. Для чого призначені функціональні місткості? 14. Розкажіть про інвентар та інструменти для відкривання тари.

Забарвлення томатів залежить від вмісту в них каротиноїдів: у червоних переважає лікопин, у жовтих — каротин і ксантофіл

Відповідно до технологічних процесів обробки м'яса на заготівельному підпри- ємстві є такі приміщення: розвантажувальний майданчик; приміщення для холо- дильної камери для зберігання сировини; для камер-дефростерів для розморожу- вання м'яса; для миття і обсушування туш; основний виробничий (м'ясний) цех; для обробки кісток
2011-2017.
by