Популярні рецепти сучасної Української кухні


42 Спіраль. Для нарізування картоплі спіраллю застосовують спеціальний інстру- мент (рис. 10). Нарізану спіраллю картоплю використовують для смаження у фри- тюрі.

Вітаміну С в цій цибулі у два рази більше, ніж у зеленій. Цибуля-батун має гост- рий смак, поживна, лікувальна, багата на фітонциди, діє на організм людини майже так, як цибуля ріпчаста, сприяє зниженню тиску крові, підвищує елас- тичність капілярів.

Кавуни відзначаються високим вмістом цукрів (8,7 %), з яких переважають фруктоза і глюкоза, і малою кількістю клітковини (0,5 %), завдяки цьому вони мають ніжну м'якоть і приємний солодкий смак. М'якоть червоного або рожевого кольору, містить вітаміни С, В,, В2, РР і мінеральні речовини (0,6 %), особливо багато солей магнію, калію

На робочому місці для приготування рибної січеної маси (натуральної та кот- летної) і напівфабрикатів має бути м'ясорубка, ванна і виробничий стіл. На столі розташовують ваги, обробну дошку, панірувальний ніж, тару для січеної маси, напівфабрикатів, спецій, паніровок, води
2011-2017.
by