Майоран. Має приємний специфічний запах і гіркий смак. Використовують майоран як приправу до салатів, перших, рибних та м'ясних страв, при солінні і маринуванні овочів, для ароматизації оцту і чаю. Його рекомендують у дієтичному харчуванні при шлункових захворюваннях.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Для смаження о с н о в н и м с п о с о б о м використовують цілу рибу, пласти осетрової риби, порціонні шматочки-кругляки, а також порціонні шматочки, які нарізують під кутом 30° з пластованої риби на філе з шкірою і кістками, філе з шкірою без кісток, філе без шкіри і кісток
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Для соломки стебло нарізують упоперек на шматоч- ки 3-4 см завдовжки, а потім уздовж на соломку.Майоран. Має приємний специфічний запах і гіркий смак. Використовують майоран як приправу до салатів, перших, рибних та м'ясних страв, при солінні і маринуванні овочів, для ароматизації оцту і чаю. Його рекомендують у дієтичному харчуванні при шлункових захворюваннях.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Для смаження о с н о в н и м с п о с о б о м використовують цілу рибу, пласти осетрової риби, порціонні шматочки-кругляки, а також порціонні шматочки, які нарізують під кутом 30° з пластованої риби на філе з шкірою і кістками, філе з шкірою без кісток, філе без шкіри і кісток