Популярні рецепти сучасної Української кухні


Комбінати харчування і комплексні підприємства мають харчову технологічну лабораторію, працівники якої роблять аналізи на виробництві, в залах та контро- люють якість сировини.

За призначенням тару поділяють на зовнішню (мішки, ящики, контейнери, бочки та ін.) і внутрішню (пляшки, банки, вкладені в ящики).

Солону рибу вимочують, оскільки вона містить від 11 до 22 % солі. Риба, яку вживають для смаження, повинна мати не більш ніж 2 %, а для варіння — не більше 5 % солі

110 На підприємства масового харчування яловичина надходить півтушами і чет- вертинами, телятина — тушами і півтушами. М'ясо використовують для смажен- ня, тушкування, варіння
2011-2017.
by