Популярні рецепти сучасної Української кухні


Рис. 5. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: 1 — візок ТП-80 з підйомною платформою; 2 — розвантаження електросковороди; З — завантаження пароварильного апарата.

Напівфабрикати — продукти, які пройшли одну або кілька стадій кулінарної :"?обробки (первинну чи теплову), але ще не доведені до кулінарної готовності і призначені для подальшої обробки та приготування страв і кулінарних виробів.

М'ясо смачне, соковите, ніжне, має специфічний запах, який нагадує запах осе- ледця. У м'ясі 3,2-3,6 % жиру і 17,6-20,3 % білка. Надходить риба без голови мороженою, маринованою. Використовується у кулінарії для варіння, припус- кання, смаження, запікання і для холодних закусок

*Не п р и й м а й т е м'ясо без клейма
2011-2017.
by