Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відбірна пізня картопля високоцінних сортів, що надійшла на підприємство вчування, повинна бути одного ботанічного сорту, помита або обчищена від ІІМЛІ сухим способом. Бульби картоплі повинні бути цілими, чистими, сухими, здоровими, не пророслими і не зів'ялими.

В кулінарії часник використовують у натуральному вигляді як приправу до салатів, соусів, маринадів, перших і других страв.

Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв

М'язи шиї, черева і нижніх кінцівок (несуть велике фізичне навантаження при житті тварини) мають щільну грубоволокнисту будову, містять багато щільної й еластинової сполучної тканини. Засвоюваність її невисока. Ці частини м'яса використовують для приготування січеної натуральної і котлетної маси
2011-2017.
by