Мікроелементи і ультрамікроелементи. їх вміст у продуктах дуже малий. До них належать мідь, кобальт, йод, фтор та ін. «*.- 7 Мідь і кобальт беруть участь у кровотворенні. Містяться у невеликій кількості в яловичій печінці, рибі, жовтку яйця, буряках, моркві, картоплі.
Закусочні консерви виготовляють з різних овочів, які попередньо обсмажують у жирі (для поліпшення кольору, смаку, запаху і підвищення калорійності) і зали- вають томатним соусом. До цієї групи належать овочі фаршировані, консерви з нарізаних овочів, овочеві салати. Закусочні консерви використовують як само- стійну страву і як додатковий гарнір
Використовують для смаження в жирі
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Глікоген — тваринний крохмаль, який міститься в основному у печінці і м'язах.Мікроелементи і ультрамікроелементи. їх вміст у продуктах дуже малий. До них належать мідь, кобальт, йод, фтор та ін. «*.- 7 Мідь і кобальт беруть участь у кровотворенні. Містяться у невеликій кількості в яловичій печінці, рибі, жовтку яйця, буряках, моркві, картоплі.
Закусочні консерви виготовляють з різних овочів, які попередньо обсмажують у жирі (для поліпшення кольору, смаку, запаху і підвищення калорійності) і зали- вають томатним соусом. До цієї групи належать овочі фаршировані, консерви з нарізаних овочів, овочеві салати. Закусочні консерви використовують як само- стійну страву і як додатковий гарнір
Використовують для смаження в жирі