За належністю тара буває загального користування (ящики, мішки, коробки' таін.), підприємств масового харчування (лотки, ящики, контейнери), постачаль- ників (інвентарна тара — бочки для пива, олії, металеві ящики з гніздами та ін.).
§ 10. Підготовка овочів для фарширування Для фарширування використовують перець, баклажани, томати, кабачки, ка- пусту білоголову і кольрабі, буряки, картоплю
Рис. 58.Зрізування спинних "жучків". 96 Рис. 59. Видалення визиги. Рис. 60. Пластування риби з хрящовим скелетом
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.За належністю тара буває загального користування (ящики, мішки, коробки' таін.), підприємств масового харчування (лотки, ящики, контейнери), постачаль- ників (інвентарна тара — бочки для пива, олії, металеві ящики з гніздами та ін.).
§ 10. Підготовка овочів для фарширування Для фарширування використовують перець, баклажани, томати, кабачки, ка- пусту білоголову і кольрабі, буряки, картоплю
Рис. 58.Зрізування спинних "жучків". 96 Рис. 59. Видалення визиги. Рис. 60. Пластування риби з хрящовим скелетом