Наливний спосіб використовують для зберігання рідких продуктів: олії, смета- ни, молока, які надходять у бочках, бідонах.
Гарбузи. За призначенням гарбузи поділяють на столові, кормові, технічні, а за терміном дозрівання — на ранні, середні, пізні. Столові сорти гарбузів мають різні за величиною плоди і різну форму (кулясту, циліндричну, яйцеподібну). Шкіра гарбузів буває гладенька, сітчаста або ребриста, білого, сірого, жовтого чи оранжевого кольору. М'якоть біла, жовта, слабко-зеленого або оранжевого кольору
Рис. 61. Осетрова риба, підготовлена Рис. 62. Стерлядь, заправлена кільцем, для варіння
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Значного поширення набули функціональні місткості, які використовують для приготування, зберігання і транспортування напівфабрикатів, і засоби їх пере міщення (див. рис. 1).Наливний спосіб використовують для зберігання рідких продуктів: олії, смета- ни, молока, які надходять у бочках, бідонах.
Гарбузи. За призначенням гарбузи поділяють на столові, кормові, технічні, а за терміном дозрівання — на ранні, середні, пізні. Столові сорти гарбузів мають різні за величиною плоди і різну форму (кулясту, циліндричну, яйцеподібну). Шкіра гарбузів буває гладенька, сітчаста або ребриста, білого, сірого, жовтого чи оранжевого кольору. М'якоть біла, жовта, слабко-зеленого або оранжевого кольору
Рис. 61. Осетрова риба, підготовлена Рис. 62. Стерлядь, заправлена кільцем, для варіння