Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 5. Структура виробництва. Організація робочих місць Для виробництва продукції певного асортименту або виконання тієї чи іншої стадії технологічного процесу на підприємствах масового харчування організо- вують цехи.

Характеристика товарообороту. Товарооборот включає поставку, приймання, відкривання, зберігання і повернення тари.

29). Низ шапочки цих грибів має вигляд губки, що складається з тонких трубочок, в яких знаходяться спори

Філе зі шкірою і реберними кістками дістають після видалення хребта. Для цього нижнє філе кладуть хребтом до дошки (шкірою догори) і, починаючи з 90 хвоста або голови, зрізують м'якоть з хребтової кістки. Кількість відходів при цьому способі розбирання збільшується на 7-10 %
2011-2017.
by