Популярні рецепти сучасної Української кухні


20. Як розміщують інвентар на робочому місці? 30 ОБРОБКА СИРОВИНИ.

44 Обробка коренеплодів. Моркву, столові буряки, редьку, ріпу, брукву обробля- ють механічним або термічним способом (як і картоплю), а також вручну (довгу моркву тільки вручну). Процес обробки включає такі операції: сортування, миття, обчищання, промивання, нарізування.

Для приготування голубців краще використовувати пухкі головки капусти. їх зачищають, з середини видаляють качан (рис. 25) і промивають. Підго- 61 товлену капусту варять у підсоленій воді до напівготовності, виймають, дають стекти воді, охолоджують, відокремлюють листки, зрізують або відбивають потов- щення. На підготовлені листки кладуть начинку і загортають валиком (рис. 26)

Залежно від віку тварини м'ясо буває від блідо-червоного до червоного ко- льору, м'якої консистенції, міжм'язовий і підшкірний жир відсутній, жир відкла- дається у задній частині туші. Внутрішній жир білий, щільний. Сполучна тканина пухка
2011-2017.
by