Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).

Магазини кулінарії відпускають населенню різні напівфабрикати (м'ясні, рибні, овочеві), кулінарні, борошняні і кондитерські вироби. Крім того такі магазини організовують для населення консультації з приготування різних страв, конди- терських виробів, використання напівфабрикатів, нових видів сировини, сервіру- вання столів, приймають попередні замовлення на виготовлення продукції.

Л ь о д я н а риба— (з родини спарових) має велику голову. На тілі темні смуги, розміщені упоперек. М'ясо біле, соковите, смачне. Кров риби безбарвна

Ставриду обшпарюють, чистять жорстку луску, яка щільно прилягає до шкіри
2011-2017.
by