Популярні рецепти сучасної Української кухні


Магазини кулінарії відпускають населенню різні напівфабрикати (м'ясні, рибні, овочеві), кулінарні, борошняні і кондитерські вироби. Крім того такі магазини організовують для населення консультації з приготування різних страв, конди- терських виробів, використання напівфабрикатів, нових видів сировини, сервіру- вання столів, приймають попередні замовлення на виготовлення продукції.

На заготівельних підприємствах виробничий процес здійснюється промисло- вим способом з використанням потоково-механізованих ліній, високопродуктив- ного обладнання, функціональних місткостей і засобів їх переміщення (рис. 1).

60 Качани кукурудзи молочно-воскової стиглості обробляють перед варінням, щоб не змінився колір зерен. Спочатку відрізують стебло й основу, знімають листя і волокна, а потім промивають. Використовують відвареною на гарнір, для салатів, приготування кулешиків

Яловичина від молодих тварин має добре розвинені м'язи. Підшкірні жирові відкладення чітко видно біля основи хвоста і на верхній частині внутрішнього боку стегон
2011-2017.
by