Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання. Картоплю нарізують простими або складними формами.

25 Тару класифікують за матеріалом виготовлення, твердістю, кратністю викорис- тання, спеціалізацією, належністю, призначенням.

Для виробництва консервів овочі калібрують, сортують за якістю, миють, об- чищають, подрібнюють, піддають тепловій обробці залежно від виду консервів (бланшуванню, обсмажуванню в жирі), порціонують і фасують у банки скляні або металеві, герметично закупорюють на вакуум-закатувальних машинах, стерилізу- ють при температурі 112-120 °С, після чого швидко охолоджують. Потім банки перевіряють на стерильність, тобто витримують при температурі 37 °С протягом 10 днів. Якщо банки не здулися, їх етикують і упаковують в ящики

Воно ніжніше, ніж свинина, світлого кольору
2011-2017.
by