Популярні рецепти сучасної Української кухні


Тару, що надійшла, оприбутковує матеріально відповідальна особа.

Січення. Білоголову і савойську капусту спочатку шаткують соломкою, а потім січуть упоперек уручну або на кутерах. Використовують для приготування начинок.

Родина коропових — лящ, сазан, короп, карась, лин, вобла, товстолобик, ма-ринка, амур, рибець та ін. (рис. 35). Тіло високе, з потовщеною спинкою, стиснуте з боків, вкрите лускою, яка щільно прилягає до шкіри, спинний плавник один, розміри і форма його у різних пред- 76 ставників цієї родини неоднакові, м'ясо ніжне, середньої жирності, смачне, рибця — жирне, має багато" дрібних міжм'я- зових кісток. їстівна частина становить близько половини маси риби. Риба цієї родини надходить живою, в'яленою, коп- ченою, інколи мороженою і у вигляді консервів. Використовують коропові для приготування холодних закусок, сма- ження і запікання, фарширування і відварювання

М'ясо розморожують на повітрі у спеціальних камерах у такому вигляді, в якому воно надійшло на підприємство (тушами, півтушами, четвертинами). Його підвішу- ють на гаки і монорейки так, щоб воно не торкалося підлоги, стін і між собою
2011-2017.
by