Популярні рецепти сучасної Української кухні


Біля виробничих столів і ванн установлюють під ноги дерев'яні решітки зав- вишки не більше 100 мм. Для забезпечення зручності в роботі висота стола має бути такою, щоб відстань між ліктем працівника і поверхнею стола не перевищу- вала 200-250 мм. Деякі операції (дочищання картоплі, потрошіння риби, форму- вання вареників тощо) кухарі можуть виконувати сидячи, тому на окремих робо- чих місцях передбачають стільці, висоту яких регулюють.

Магній впливає на нервову, м'язову і серцеву діяльність, розширює судини.

М'ясо-рибний цех організовують на підприємствах, що працюють на сировині

Розрізняють напівфабрикати натуральні, січені натуральні і з котлетної маси
2011-2017.
by