Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сульфітовану картоплю зберігають без води при температурі 4-7 °С 48 год, а при температурі 16-18 °С — 24 год.

§ 2. Мінеральні речовини Мінеральні речовини — незамінний складник їжі. Вони входять до складу мінеральних солей, органічних кислот. Значення цих речовин для організму лю- дини полягає в тому, що вони беруть участь у побудові тканин (кісток), підтриму- ванні кислотно-лужної рівноваги, нормалізації водно-сольового обміну, діяльності центральної нервової системи, входять до складу крові.

Найцінніші молоді гриби

Кількість її залежить від вгодованості, віку, виду тварини і частин туші. Наприк- лад, в туші яловичини її 9-12 %, а в туші свинини — 6-8 %
2011-2017.
by