* Р а н н ю моркву можна не обчищати, а тільки ретельно помити її.
Сушені гриби повинні злегка гнутися, легко ламатися. Смак і запах специфі- чний, властивий грибам. Вологи не більше 12-14 %
- і> 98 ся поверхня напівфабрикату, вирів- нюється його товщина, він набуває відповідної форми. Все це сприяє рівномірній тепловій обробці
Популярні рецепти сучасної Української кухні
В кулінарії шпинат використовують для приготування кулешиків, соусів, салатів.* Р а н н ю моркву можна не обчищати, а тільки ретельно помити її.
Сушені гриби повинні злегка гнутися, легко ламатися. Смак і запах специфі- чний, властивий грибам. Вологи не більше 12-14 %
- і> 98 ся поверхня напівфабрикату, вирів- нюється його товщина, він набуває відповідної форми. Все це сприяє рівномірній тепловій обробці