Популярні рецепти сучасної Української кухні


Паровий спосіб. Картоплю обробляють парою під високим тиском. Внас- лідок значного перепаду тиску поверхневий шар розварюється. При вивантаженні картоплі з апарата її шкірка відстає, а при промиванні вона легко знімається.

Кульки, горішки, груші вирізують з сирої картоплі за допомогою спеці- альних виїмок (рис. 10) або засто- совують спосіб обточування. Вико- ристовують для варіння і смаження у фритюрі.

69 При обробці печериць видаляють плівку, яка закриває пластинки, зачищають ніжку, знімають шкірочку з шапочки і промивають у підкисленій воді, щоб запо- бігти потемнінню

Щоб шкіра не вислизала з рук, пальці обсипають сіллю. Рибу потрошать через отвір у черевці, видаляють плавники, відрубують голову і промивають
2011-2017.
by