Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі мають незначну кількість жиру (до 1 %).

Кульки, горішки, груші вирізують з сирої картоплі за допомогою спеці- альних виїмок (рис. 10) або засто- совують спосіб обточування. Вико- ристовують для варіння і смаження у фритюрі.

Кабачки фарширують цілими (до 10 см завдовжки) або шматками циліндрич- ної форми. їх миють, дозрілі обчищають від шкірочки, нарізують упоперек на циліндри 4-5 см заввишки, видаляють насіння з м'якоттю, щоб було денце (аби не випадала начинка), кладуть у киплячу підсолену воду і варять до напівготовності 3-5 хв. Потім їх виймають шумівкою, перекладають у друшляк, охолоджують і наповнюють начинкою (рис. 28)

Підготовленого судака наповнюють начинкою через спинний отвір так, щоб риба не втратила своєї форми. Отвір зашивають. Рибу загортають у марлю, перев'язу- ють шпагатом і припускають
2011-2017.
by