Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кав'яр — риб'яча ікра, солена із спеціями. Особливо цінувався кав'яр з осет- рових. Ще у XVIII ст. кав'яру робили багато, навіть селяни дозволяли собі його їсти у піст.

* З б е р і г а й т е дині та кавуни при температурі 3-5 °С на решітчастих полицях стелажів в один ряд, щоб вони не торкалися одне одного, хвостиками догори.

§ 2. Класифікація риби Рибу класифікують за місцем і способом існування, характером покриву шкіри, будовою скелета, розміром або масою, видами, термічним станом

Приготування начинки. Варені гриби нарізують скибочками, додають пасеро- вану нашатковану ріпчасту цибулю, посічені варені яйця, сіль, мелений перець, перемішують
2011-2017.
by