Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Козлятина (м'ясо кіз). М'ясо має темніший колір, ніж баранина. Жир щільний, тугоплавкий. Сире і варене м'ясо специфічного запаху. Його тушкують і смажать
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Козлятина (м'ясо кіз). М'ясо має темніший колір, ніж баранина. Жир щільний, тугоплавкий. Сире і варене м'ясо специфічного запаху. Його тушкують і смажать