Популярні рецепти сучасної Української кухні


Комплексне підприємство — об'єднання кількох підприємств масового харчу- вання різних типів в одному будинку з повною або частковою централізацією виробництва, зберігання продуктів і управління. Потужність підприємства 10-15 тис. страв за зміну.

Діяльність ферментів можна регулювати за допомогою температури. При тем- пературі 40-60 °С ферменти найактивніші, при 70-80 °С вони руйнуються, зни- ження температури до 0 °С дуже сповільнює їх діяльність.

Виготовляють натуральні консерви з моркви, буряків, цукрової кукурудзи, зе- леного горошку, квасолі, цвітної капусти, шпинату, щавлю, томатів та ін., що зберігають смак, запах, колір і консистенцію

Основою сполучної тканини є колагенові й еластинові волокна. Залежно від їхнього співвідношення і розміщення розрізняють такі види сполучної тканини: пухку, щільну, еластинову і сітчасту
2011-2017.
by