Популярні рецепти сучасної Української кухні


Хрін миють, обчищають і промивають уручну. Для обробки хріну використо- вують столи з витяжними шафами. В'яле коріння хріну перед обчищанням замо- чують у холодній воді.

Васильки. Мають сильний приємний аромат гвоздики або мускатного горіха і пряний солонуватий смак. В їжу використовують листя і молоді пагони свіжими і сушеними. Зелень вживають як приправу до м'ясних, рибних і овочевих страв, соків, салатів, сиру, перших страв і при солінні овочів. Порошок з сухого листя може заміняти перець.

Натуральні консерви виробляють з одного виду бланшованих овочів, які мо- жуть бути цілими, нарізаними або пюреподібними з додаванням розчину солі

Пружок зрізують з реберних кісток цілим шаром. Одержані частини м'яса зачищають, жилкують і вирівнюють закраїни
2011-2017.
by