Популярні рецепти сучасної Української кухні


Головка капусти складається з листя і внутрішнього качана. Листя щільно прилягає одне до одного. Чим щільніша головка, тим соковитіша й біліша капуста.

Кулінарну продукцію на сучасному підприємстві масового харчування вироб- ляють у певній послідовності, починаючи від забезпечення сировиною і облад- нанням, інвентарем та енергією і закінчуючи реалізацією готової продукції.

К а м б а л а і п а л т у с — (представники родини камбалових) мають плоске, широке, асиметричне тіло, нижня половина якого світла і сліпа, верхня — темна, під колір дна. Очі розміщені на верхній частині голови. Спинний і анальний плавники облямовують тіло суцільною бахромою. М'ясо ніжне, біле, смачне, достатньої жирності (жиру 5 % і більше), має специфічний запах

Надходить тушами і півтушами
2011-2017.
by