Скибочки. Буряки нарізують і використовують як моркву.
Перед тепловою обробкою свіжозаморожені овочі не розморожують, а овочі, які використовують у їжу сирими, попередньо розморожують при температурі від 0 до -2 °С
М'ясо старих тварин цеглово-червоного кольору, грубе, має специфічний за- пах, жир тугоплавкий
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Скибочки. Буряки нарізують і використовують як моркву.Скибочки. Буряки нарізують і використовують як моркву.
Перед тепловою обробкою свіжозаморожені овочі не розморожують, а овочі, які використовують у їжу сирими, попередньо розморожують при температурі від 0 до -2 °С
М'ясо старих тварин цеглово-червоного кольору, грубе, має специфічний за- пах, жир тугоплавкий