За спеціалізацією розрізняють тару універсальну — для транспортування і збері- гання різних товарів (ящики, мішки) і спеціалізовану — для одного виду або групи товарів (бідони, контейнери, металеві ящики з гніздами, лотки для хліба та ін.).
Надходять тріскові мороженими, копченими, у вигляді філе і консервів
Баранина 11 категорії має слабкорозвинені м'язи. Кістки скелета помітно вис- тупають. Жирові відкладення у вигляді тонкого шару, але можуть бути і відсутні
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Корінь хріну подрібнюють на тертці (для холодних соусів) або зіскрібають уздовж стружечкою (0,1-0,2 см завтовшки) і використовують на гарнір до страв з м'яса.За спеціалізацією розрізняють тару універсальну — для транспортування і збері- гання різних товарів (ящики, мішки) і спеціалізовану — для одного виду або групи товарів (бідони, контейнери, металеві ящики з гніздами, лотки для хліба та ін.).
Надходять тріскові мороженими, копченими, у вигляді філе і консервів
Баранина 11 категорії має слабкорозвинені м'язи. Кістки скелета помітно вис- тупають. Жирові відкладення у вигляді тонкого шару, але можуть бути і відсутні