Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ці місця забезпечують повним набором інструментів, інвентаря, посуду, пристроїв хтя виконання всіх технологічних операцій. Безпосередньо на універсальному робочому місці мають бути тільки ті інструменти, інвентар, посуд, пристрої, які необхідні для виконання певної операції. Решту інвентаря і посуду зберігають у висувних ящиках і на полицях під стільницею стола. Ножі зберігають у спеціаль- них пристроях до стола.

Овочі обробляють в овочевих цехах різної потужності (великої, середньої або малої), які для зручності розміщують поряд із овочевим складом.

Рибу з дрібною лускою (тріска, морський окунь та ін.) обчищають на лускооб- чищувальних машинах продуктивністю 20-30 риб/хв. Робочим органом машини є ролик з шипами, який швидко обертається. Тушку риби злегка притискують до ролика і переміщують уручну хвостом вперед

Биточки з тріски і молочного сиру. Чисте філе тріски пропускають через м'ясо- рубку, додають розмочений білий хліб, нарізану ріпчасту цибулю і ще раз пропус- кають через м'ясорубку. Масу солять і додають протертий сир, добре перемішують і вибивають, потім порціонують, формують биточки 1,5 см завтовшки, пані-рують у борошні. Використовують для смаження основним способом
2011-2017.
by