Продукти складають і зберігають у складських приміщеннях різними способа- ми: стелажним, штабельним, насипним, наливним, підвісним.
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Не р о з м о р о ж у й т е м'ясо у воді: з нього у воду переходять водорозчинні білки, вітаміни, мінеральні та екстрактивні речовини
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Нарізують соломкою або часточками.Продукти складають і зберігають у складських приміщеннях різними способа- ми: стелажним, штабельним, насипним, наливним, підвісним.
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Не р о з м о р о ж у й т е м'ясо у воді: з нього у воду переходять водорозчинні білки, вітаміни, мінеральні та екстрактивні речовини