Популярні рецепти сучасної Української кухні


Бродіння — це розщеплення вуглеводів під впливом ферментів, які виділяють мікроорганізми. Розрізняють бродіння спиртове, молочно-, оцтово- і масляно- кисле та ін.

При цьому способі продукти не відволожуються, оскільки є доступ повітря до нижніх їх шарів.

У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування

102 ' Рулет. Підготовлену котлетну масу кладуть на мокру полотняну серветку, на- дають форму прямокутника 1,5-2,0 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посере- дині уздовж кладуть начинку, краї маси з'єднують за допомогою серветки так, щоб один край маси покривав другий
2011-2017.
by