Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сластьони — дрібненькі шматочки вчиненого білого тіста, смаженого в олії до золотистого кольору.

Естрагон. Це багаторічна рослина з анісовим запахом. Листя і молоді зелені стебла його використовують для салатів, соусів, при солінні і маринуванні овочів, як приправу до м'ясних та рибних страв.

Технологічний процес обробки риби з кістковим скелетом і приготування на- півфабрикату "Риба спеціального розбирання охолоджена" складається з таких операцій: розморожування риби, обчищання луски, відрізування плавників, відок- ремлення голови, потрошіння (видалення нутрощів), промивання, фіксація в охо- лодженому розсолі, охолодження напівфабрикату, пакування, маркування, збері- гання і транспортування. Найбільш трудомісткі операції технологічного процесу — це відокремлення луски, плавників, голови. Ці операції механізовані, їх виконують за допомогою високопродуктивних машин

Осетрову рибу розморожують тільки на повітрі. її кладуть на столи або стелажі черевцем догори, щоб не витікав сік, який утворюється при розморожуванні. За- лежно від розмірів рибу витримують 6-Ю год
2011-2017.
by