Популярні рецепти сучасної Української кухні


Енергетичну цінність розраховують на 100 г їстівної частини продукту харчуван- ня. Так, у 100 г яловичини І категорії міститься, %: білків — 18,9, жирів — 12,4.

На дерев'яних ящиках спочатку розрізають металеву пластинку, яка скріплює ящик, потім томагавком піднімають злегка кришку і витягують обценьками цвяхи, що виступили.

У дієтичному харчуванні боби рекомендують при захворюваннях печінки, ни- рок, кишечника. Однак вони протипоказані хворим на подагру

§ 5. Обробка безлускатої та окремих видів риби Риба без луски вкрита шаром слизу, має щільну, темного кольору і неприємну на смак шкіру, яку при обробці необхідно знімати
2011-2017.
by