Популярні рецепти сучасної Української кухні


За спеціалізацією розрізняють тару універсальну — для транспортування і збері- гання різних товарів (ящики, мішки) і спеціалізовану — для одного виду або групи товарів (бідони, контейнери, металеві ящики з гніздами, лотки для хліба та ін.).

Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.

У кулінарії рибу цієї родини використовують для приготування холодних за- кусок, перших і других гарячих страв (вареною, смаженою і запеченою)

Харчовими називаються відходи, які можна використовувати в подальшому для приготування страв. Це шкіра голови, кістки, плавники; молочко, ікра, луска, визига, хрящі, жир. Загальна кількість відходів залежить від виду, способу розби- рання і розміру риби
2011-2017.
by