Механічний спосіб. При централізованому виробництві напівфабрикату "Картопля сульфітована" бульби обробляють на потоково-механізованих лініях типу ПЛСК. Процес складається з таких послідовних операцій: сортування, калі- брування, миття, механічне обчищання, ручне дочищання, промивання, сульфі- тація, дозування, пакування, зберігання і реалізація (рис. 14).
58 У кулінарії їх використовують у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса і риби, для фарширування, а також для заправляння перших страв і соусів. їх солять, маринують, готують з них томатну пасту, томатне пюре, сік, соус
* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Комплексне підприємство — об'єднання кількох підприємств масового харчу- вання різних типів в одному будинку з повною або частковою централізацією виробництва, зберігання продуктів і управління. Потужність підприємства 10-15 тис. страв за зміну.Механічний спосіб. При централізованому виробництві напівфабрикату "Картопля сульфітована" бульби обробляють на потоково-механізованих лініях типу ПЛСК. Процес складається з таких послідовних операцій: сортування, калі- брування, миття, механічне обчищання, ручне дочищання, промивання, сульфі- тація, дозування, пакування, зберігання і реалізація (рис. 14).
58 У кулінарії їх використовують у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса і риби, для фарширування, а також для заправляння перших страв і соусів. їх солять, маринують, готують з них томатну пасту, томатне пюре, сік, соус
* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору