Популярні рецепти сучасної Української кухні


Напівфабрикати — продукти, які пройшли одну або кілька стадій кулінарної :"?обробки (первинну чи теплову), але ще не доведені до кулінарної готовності і призначені для подальшої обробки та приготування страв і кулінарних виробів.

Комбінат харчування — виробничо-господарський комплекс організаційно, еко- номічно і технологічно пов'язаних між собою заготівельних, доготівельних і роз- давальних підприємств. Комбінат харчування має єдину виробничу програму і план товарообігу, адміністративне і господарське управління виробничим і торго- вим процесами, загальне складське господарство. Він створюється на території великого виробничого підприємства або навчального закладу чисельністю понад 5 тис. чол.

Щука— (прісноводна риба з родини щукових) має видовжене тіло, вкрите дрібною лускою, голова велика, спинний і анальний плавники розміщені в кінці тулуба, тому при кулінарній обробці шкіру легко знімають "панчохою" і викори- стовують для фарширування. М'ясо нежирне, містить мало дрібних кісток, вжи- вають його для приготування котлетної маси. Надходить риба живою, охолодже- ною і мороженою

До складу натуральної січеної маси входить м'якоть риби, сало шпик, часник, сіль, перець
2011-2017.
by