Популярні рецепти сучасної Української кухні


При цьому способі продукти не відволожуються, оскільки є доступ повітря до нижніх їх шарів.

§ 4. Організація тарного господарства Призначення тари і її класифікація. Тара призначена для упаковки продуктів і збереження їх при перевезенні, зберіганні і навантажувально-розвантажувальних ро- ботах. Тара захищає продукти від забруднення, обсіменіння мікробами, механічних пошкоджень, шкідливого впливу світла, пилу, вологи, пошкодження гризунами.

Жива риба без води швидко засинає. Така риба погано зберігається, швидко псується. Рибу, яка має здуте черевце, мутні очі, на зябрах велику кількість слизу, неприємний запах, для приготування страв не використовують

Приготування начинки. Варені гриби нарізують скибочками, додають пасеро- вану нашатковану ріпчасту цибулю, посічені варені яйця, сіль, мелений перець, перемішують
2011-2017.
by