Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ріпа має специфічний смак (завдяки вмісту глікозидів), містить цукор (5 %), вітамін С, РР, В,, В2, мінеральні речовини. М'якоть ріпи буває білою і жовтою.

Насіння, листя, квіти, стебла пряних овочів (свіжими і сушеними) використо- вують як приправу до перших і других страв, соусів, салатів, при солінні і марину- ванні овочів. Вони надають їжі приємного аромату і специфічного смаку.

У цукрових сортів квасолі в їжу вживають боби-лопатки разом з насінням у стадії технічної стиглості. Вони мають ніжні, соковиті, солодкі лопатки і недозріле насіння. В кулінарії ці овочі використовують вареними на гарнір, для приго- тування овочевих юшок і консервування

16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу
2011-2017.
by