Популярні рецепти сучасної Української кухні


Дочищена картопля по жолобку надходить на середню стрічку транспортера — до сульфітаційної машини.

На підприємствах масового харчування, що працюють на сировині, картоплю обробляють за тією самою технологічною схемою, що й при централізованому виробництві напівфабрикатів, виключаючи операцію сульфітації.

64 Солоні огірки. Перед засолюванням свіжі огірки калібрують, сортують за якіс- тю, миють. Потім закладають у дерев'яні бочки, місткістю до 150 л разом з час- ником, перцем стручковим, кропом, хріном (на 10 кг свіжих огірків 300 г кропу, 10-15 зубців частинку, 3-5 стручків перцю, трохи хріну). Можна додати зелень петрушки, селери, листя чорної смородини, естрагон, майоран та ін. Бочку зак- ривають кришкою і через шпунтовий отвір заливають 6-8-процентним розсолом

Рис. 72. Схема розбирання свинячої туші: Рис. 73. Схема розбирання баранячої і / — лопаткова частина; 11 — грудинка; III — телячої туші: шийна частина; IV — корейка; V — тазостег- / — лопаткова частина; II — шийна частина; нова частина; VI — вирізка. ///— корейка; IV— грудинка; V— тазостегнова частина
2011-2017.
by