Популярні рецепти сучасної Української кухні


39 Для миття картоплі використовують мийні, мийно-обчищувальні машини або вручну миють у ваннах.

Глікоген — тваринний крохмаль, який міститься в основному у печінці і м'язах.

Обробляють р е в і н ь так: перебирають, зрізують нижню частину з черешків, знімають шкірочку і промивають. Нарізують упоперек на шматочки і використовують для приготування узварів, киселів, желе, соусів, начинок для пиріжків, вареників

Морожену капусту розморожують у холодній воді протягом 30 хв, а потім проми- вають. Сушену і морожену капусту кладуть у киплячу воду без солі (на 1 кг 2 л 106 води) і варять протягом 2 год при слабкому кипінні, поки не стане м'якою. Гото- ву капусту зберігають у відварі до наступного дня. Відвар зливають, капусту зали- вають холодною водою і зберігають у холодильній шафі. Використовують для приготування салатів, вінегретів, соусів, перших страв, подають як гарнір
2011-2017.
by