Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сульфітують обчищену картоплю, щоб запобігти її потемнінню. Для цього використовують 0,5-1 %-й водний розчин біосульфіту натрію. Тривалість обробки бульб — 5 хв. При розщепленні натрію виділяється сірчистий ангідрид, який зни- жує активність поліфенолоксидази й утворює з барвниками безбарвні або слабко- забарвлені сполуки. Завдяки цьому потемніння поверхні бульб сповільнюється.

Найбільш поширені сорти Зимова кругла біла і Зимова кругла чорна.

Риба надходить мороженою, солоною, копченою та у вигляді консервів. Ви- користовують для холодних закусок, а також для варіння і смаження

Надходить тушами і півтушами
2011-2017.
by