Популярні рецепти сучасної Української кухні


За кратністю використання тара може бути одноразового використання (кар- г тонна, паперова) і багатооборотною (ящики, мішки, контейнери та ін.).

ВИРОБНИЦТВО НАПІВФАБРИКАТІВ Розділ III ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ § 1. Значення овочів у харчуванні людини Овочі — життєво необхідні продукти харчування. Вони посилюють виділення шлункового соку і поліпшують процес травлення, підтримують кислотно-лужну - івновагу і рідинний обмін в організмі. Деякі овочі (часник, цибуля, хрін, редька) містять бактерицидні речовини — фітонциди, які знищують хвороботворні мікро- мі або стримують їх розвиток.

Капусту кольрабі сортують за розміром, миють, обчищають від шкірочки, зрізу- ють верхівку у вигляді кришечки, чайною ложкою видаляють серцевину, варять у підсоленій воді до напівготовності, відкидають на друшляк, дають стекти воді, охолоджують і наповнюють начинкою

Кількість її залежить від вгодованості, віку, виду тварини і частин туші. Наприк- лад, в туші яловичини її 9-12 %, а в туші свинини — 6-8 %
2011-2017.
by