Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін В2 (рибофлавін) входить до складу ферментів, які беруть участь у вугле- водному і білковому обмінах. Нестача його призводить до ураження шкіри, запа- лення язика, губ, розширення кровоносних судин рогової оболонки очей, випа- дання волосся, передчасного посивіння, сповільнення росту.

Тару повертають постачальнику або тарозбиральним організаціям з метою по- вторного її використання, згідно з встановленими термінами здавання тари. За порушення термінів повернення і псування тари підприємство сплачує штраф, який у кілька разів перевищує її вартість.

Риба надходить мороженою, копченою і у вигляді консервів. Використовують для смаження, тушкування та приготування холодних закусок

Жирова тканина складається з кульок жиру, оточених пухкою сполучною тка- ниною. Залежно від кількості жирових відкладень визначається ступінь вгодова- ності туші. Жир, який відкладається біля внутрішніх органів, називається внутрішнім, у підшкірній клітковині — підшкірним (жиром-сирцем), між м'язо- вими волокнами — м'язовим жиром. Внутрішньом'язовий жир робить м'ясо со- ковитим, ніжним, поліпшує смакові якості і підвищує його харчову цінність. М'ясо, в якому жир відкладається у м'язах у вигляді тонких прошарків, називають "мар- муровим". Проте великий вміст жиру погіршує смак і кулінарні властивості м'яса
2011-2017.
by