Популярні рецепти сучасної Української кухні


* П а м ' я т а й т е : надлишок жиру в організмі негативно впливає на стан здоров'я людини — порушуються функції печінки, серця, розвивається атеро- склероз.

Для звичайних сортів допускаються механічні пошкодження — до 5 %, наяв- ність прилиплої землі —до 1 %, розміри бульб, менші встановленої норми, —до 5 %.

Овочі висушують до 12-14 % вологи. При цьому концентрація вуглеводів і мінеральних речовин у них підвищується, проте зменшується вміст вітамінів та ароматичних речовин. Енергетична цінність сушених овочів більша, ніж свіжих

М'ясо кабанів і свиноматок за віком поділяють на свинину, м'ясо підсвинків і м'ясо поросят-молочників
2011-2017.
by