Популярні рецепти сучасної Української кухні


*Не з б е р і г а й т е оброблену цвітну капусту на світлі: вона стає сірою і швидко псується.

На робочих місцях важливо скоротити частку ручної праці в загальних трудо- вих затратах. Цьому сприяє активна участь раціоналізаторів і винахідників у роз- робці і впровадженні прогресивного обладнання. Було розроблено і впроваджено машину для розбирання тушок птиці, пристрій для нарізування напівфабрикатів до універсальної машини П-11, пристрій для нарізування гуляша на основі м'ясо- рубки МИМ-105, машину для розкачування тіста для чебуреків та ін.

Хімічний бомбаж спостерігається при хімічній взаємодії консервованих продуктів з металом банки. У банці накопичується вільний водень, який створює підвищений тиск. У таких банках завжди надлишковий вміст олова

Стерлядь для використання цілою обробляють у такій послідовності: видаля- ють бічні, черевні і дрібні "жучки", не обшпарюючи рибу, потрошать через розріз у черевці, виймають визигу кухарською голкою, видаляють зябра і промивають
2011-2017.
by