Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вони ще не придатні для споживання.

Чабер. Багатий на вітамін С і каротин. Має сильний запах і приємний гострий смак, подібний до пекучого перцю. Використовують при варінні бобових і як приправу до салатів, м'яса, риби, грибів та при солінні і маринуванні овочів.

Вона багата на йод, який необхідний для нормальної діяльності щитовидної залози

Жирова тканина складається з кульок жиру, оточених пухкою сполучною тка- ниною. Залежно від кількості жирових відкладень визначається ступінь вгодова- ності туші. Жир, який відкладається біля внутрішніх органів, називається внутрішнім, у підшкірній клітковині — підшкірним (жиром-сирцем), між м'язо- вими волокнами — м'язовим жиром. Внутрішньом'язовий жир робить м'ясо со- ковитим, ніжним, поліпшує смакові якості і підвищує його харчову цінність. М'ясо, в якому жир відкладається у м'язах у вигляді тонких прошарків, називають "мар- муровим". Проте великий вміст жиру погіршує смак і кулінарні властивості м'яса
2011-2017.
by