Популярні рецепти сучасної Української кухні


Корінь хріну подрібнюють на тертці (для холодних соусів) або зіскрібають уздовж стружечкою (0,1-0,2 см завтовшки) і використовують на гарнір до страв з м'яса.

Сірка входить до складу деяких амінокислот, вітаміну В, гормону інсуліну.

Перед тепловою обробкою гострим ножем обрізують верхню колючу частину листя, відрізують стебло і зачищають денце від сухого листя. Потім ложкою або виїмкою видаляють м'яку волокнисту серцевину й промивають. Щоб запобігти потемнінню, всі зрізи натирають лимоном або змочують лимонною кислотою

' В и к о р и с т о в у й т е для котлетної маси пшеничний хліб без скоринки: маса матиме однорідний колір
2011-2017.
by