Популярні рецепти сучасної Української кухні


Запитання і завдання для повторення 1. З яких стадій складається технологічний процес? 2. Дати визначення сировині, напівфабрикату, страві, кулінарному виробові і кулінарній про- дукції.

Особливо смачні яблучна і лимонна кислоти. Журавлина і брусниця багаті на бензойну кислоту, завдяки якій вони довго зберігаються. Молочна кислота, що утворюється під час бродіння (при квашенні) в огірках і капусті, сприяє засвоєнню організмом інших продуктів, наприклад м'яса.

За формою плоди перцю бувають округлі, овальні, видовжені, яйцеподібні, конічні, гладенькі, ребристі. В кулінарії використовують свіжі недозрілі плоди солодкого перцю технічної стиглості темно-зелені, світло-зелені і кремові та дозрілі — червоні, оранжево-червоні або жовті для салатів, фарширування, заправляння перших страв, соусів і для маринування

Залежно від віку тварини м'ясо буває від блідо-червоного до червоного ко- льору, м'якої консистенції, міжм'язовий і підшкірний жир відсутній, жир відкла- дається у задній частині туші. Внутрішній жир білий, щільний. Сполучна тканина пухка
2011-2017.
by