Популярні рецепти сучасної Української кухні


' П о т р и м а й т е молоду картоплю 15-20 хв у холодній підсоленій воді: це по- легшить обчищання шкірочки.

Листкова (пекінська) капуста. Це однолітня трав'яниста рослина. При ранніх посівах утворюється добре розвинена розетка листків, а при літніх формується пухка головка. Листки сидячі, з хвилястими зубчастими краями. Цей вид капусти містить великий набір вітамінів (А, В,, В2, РР та ін.) і мінеральних солей, тому використовується в дієтичному харчуванні як вітамінний, загальнозміцнюючий продукт, який сприяє нормалізації водно-сольового обміну в організмі. В їжу використовують листя і головку сирими, вареними, тушкованими і консервова- ними. Салати з листків капусти дуже ніжні, без гіркоти.

§ 11. Характеристика й обробка консервованих овочів На підприємства масового харчування крім свіжих надходять квашені, солоні, мариновані, сушені, заморожені, консервовані стерилізацією або пастеризацією у герметичній тарі овочі

У більдюги знімають грубу шкіру з дрібними лусками "панчохою" так, як у вугра
2011-2017.
by