Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі — основне джерело вітаміну С (капуста, картопля, перець, петрушка, зелена і ріпчаста цибуля), каротину (морква, томати), вітамінів груп К (зелені :тяні овочі) і В (бобові, капуста), а також мінеральних речовин (0,2-2 %), зокрема солей калію, кальцію, натрію, фосфору, заліза.

Сахароза (буряковий цукор) входить до складу цукрових буряків, цукрової тро- стини, моркви, слив, абрикосів. У цукрі 99,7 % сахарози.

Надходять тріскові мороженими, копченими, у вигляді філе і консервів

*Не з а б у в а й т е вирізати внутрішню частину задньої ноги, бо при подаль- шому обвалюванні тазостегнової частини ви пошкодите її
2011-2017.
by