Популярні рецепти сучасної Української кухні


Інструменти й інвентар розміщують від працівника справа, а продукт, що підля- гає обробці, — зліва. Ваги, спеції і приправи розташовують на столі на відстані витягнутої руки, обробну дошку — перед собою (на відстані 6 см від краю стола).

50 У кулінарії цибулю всіх сортів використовують для заправляння перших страв, соусів і других страв. Солодкі і напівгострі сорти придатні у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса, гострі — для маринування.

Напівфабрикати порціонними і дрібними шматочками з риби централізовано виробляти не рекомендується, оскільки білки м'язової тканини риби слабко утри- мують воду і при їх транспортуванні та зберіганні мають місце великі втрати соку і поживних речовин

Хімічний склад й анатомічна будова різних тварин неоднакова, тому власти- вості і харчова цінність м'яса залежать від їх кількісного співвідношення в туші, що, в свою чергу, залежить від типу і породи тварин, їх статі, віку і вгодованості
2011-2017.
by