Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.

Кріп. В їжу вживають молоде листя, яке містить ефірні олії, каротин, вуглево- ди, пектин, вітаміни С, В,, В2, РР, фолієву кислоту, мінеральні речовини (солі заліза, калію, кальцію, фосфору та ін.).

За якістю солоні огірки поділяють на І і II сорти. Огірки І сорту повинні бути цілими, нем'ятими, незморщеними, зеленувато-оливкового кольору, з тугою, хрум- кою м'якоттю, до 110 мм завдовжки. УII сорті допускаються огірки неправильної форми, м'якшої консистенції, з більш солонувато-кислим смаком, пожовтілими кінцями овоча

10. Як обробляють судака та коропа для фарширування? 11. Які способи застосовують при приготуванні напівфабрикатів? 12. Для чого рибу панірують? 13. Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної? 14. Складіть технологічну схему приготування котлетної маси
2011-2017.
by