Популярні рецепти сучасної Української кухні


Білоголова капуста корисна при гастритах, хворобах печінки, виразковій хво- робі шлунка.

Водорозчинні вітаміни. До них належать вітаміни С, В,, В2> В6, В9, В12, В15, Р, РР, холін, вітамін Н.

Солоні томати також бувають І і II сорту. Томати І сорту повинні бути незмор- щеними, нем'ятими, різної форми, кисло-солоні на смак з присмаком і ароматом прянощів. Вміст солі в розсолі повинен бути для молочних і бурих томатів 2,5-4 %, червоних — 2-3,5 %: кислотність бурих і молочних томатів — 0,7-1,5 %, червоних — 0,8-1,2 %. До II сорту відносять зелені томати, допускаються зморщені, злегка зчавлені, з більш вираженим кислувато-солонуватим смаком. Вміст солі становить 2-4 %, кислотність молочних і бурих — 0,7-1,3 %, червоних — 0,8-1,5 %

Якщо напівфабрикат піддавали фіксації, то вміст солі в ньому не повинен перевищувати 1 %
2011-2017.
by