Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сірчистий ангідрид — шкідлива для здоров'я людини речовина. Тому після суль- фітації картоплю промивають холодною водою від залишків сірчистого ангідриду (допустима норма його 0,04 %) під душовими пристроями потокової лінії, а потім подають на ваговий дозатор, відрегульований на 20 кг. При досягненні цієї маси стрічка транспортера автоматично зупиняється і картопля висипається в поліети- леновий мішок.

Продукти, що швидко псуються, необхідно прийняти протягом 24 год, решту продуктів — протягом 10 днів. У цих межах матеріально відповідальна особа по- винна відкрити тару і перевірити кількість товару.

Сушені гриби. Сушать білі гриби, підберезники, підосичники, маслюки. Всі гриби, крім білих, під час сушіння чорніють, їх називають чорними

Використовують рибу цілою тушкою для варіння і смаження
2011-2017.
by