Популярні рецепти сучасної Української кухні


Мальтоза (солодовий цукор) наявна у невеликій кількості в продуктах. Вміст її підвищують штучно пророщуванням зерна, в якому мальтоза утворюється з крох- малю під дією ферментів.

Мікроелементи і ультрамікроелементи. їх вміст у продуктах дуже малий. До них належать мідь, кобальт, йод, фтор та ін. «*.- 7 Мідь і кобальт беруть участь у кровотворенні. Містяться у невеликій кількості в яловичій печінці, рибі, жовтку яйця, буряках, моркві, картоплі.

Спинні, черевні, анальні, грудні плавники відрізують на рівні шкіряного по- криву на плавникорізці продуктивністю 30 риб/хв, а хвостовий плавник на 1 -2 см вище від шкіряного покриву — на дисковій риборізці

П а н і р у в а н н я . Напівфабрикати панірують, щоб запобігти втратам воло-
2011-2017.
by